Свържете се с нас!
Преместване на Дома

Професионално преместване на мебели,багаж от Жилища. Ние от Хамали-Транспорт сме с дългогодишен стаж в сферата на хамалските услуги, за нас не съществуват трудни, неизпълними задачи и благодарение на опита който имаме правим преместването на вашият дом, лесно и бързо. Гарантирано качество, спокойствие и точност. По желание на клиента извършваме де/монтаж, доставка на опаковъчни материали и опаковане. Така също при нас може да ползвате само хамалски услуги или транспорт. Извършваме безплатни огледи. При наемане на Хамали-Транспорт вие ще се почувствате в сигурни и надеждни ръце.

Slideshow Image 1 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6 Slideshow Image 7 Slideshow Image 8 Slideshow Image 9 Slideshow Image 10 Slideshow Image 11

Преместване на Офиса

Професионално преместване на офис мебели и оборудване, техника, документация, архива, папки, кашони, принтери, компютри и много други от Офис помещения и обекти. При наемане на Хамали-Транспорт вие получавате професионално обслужване, коректно отношение и сплотен екип от опитни хамали, които ще се справят максимално бързо и лесно с преместването и транспортирането на вашето офис имущество. Гарантирано качество,точност и сигурност.
По желание на клиента извършваме де/монтаж, доставка на опаковъчни материали и опаковане. Така също при нас може да ползвате само хамалски услуги или транспорт. Извършваме безплатни огледи.


Преместване на Пиана, Каси

Преместване на пиана, рояли, каси, сейфове, всякакви машини и съоръжения, медицинска апаратура, техника.
Хамали-Транспорт са професионалисти в тази област и ви предлагаме едно сигурно,надеждно преместване на вашето пиано, роял или сейф. Цялата дейност включва опаковане,преместване и транспортиране със специален камион оборудван с падащ борд. По всяко време на деня вие може да поръчате нашата услуга. Благодарение на професионалното ни обслужване и атрактивни цени, се надяваме да спечелим повече нови клиенти!
Ако желаете вашето пиано да бъде преместено и транспортирано напълно професионално позвънете ни, ще останете доволни!Транспортни и Товаро разтоварни услуги

Извършваме транспортни услуги в София и цялата страна на багаж, мебели, машини, палета, апаратури, техника от магазини, митници, борси, жилища, офиси, складове. Разполагаме с различни по обем и тонаж камиони с падащ борд от 1т до 6т. Професионални шофьори, укрепване на товара, доставка навреме без щети и липси, всичко това на атрактивни цени. Точност, коректно отношение, професионално обслужване!
Товарене и разтоварване на Тирове, Камиони, Контейнери от опитни хамали.
ЦЕНИ

За преместване на жилища и офиси важни фактори които определят цената:


За преместване на пиана каси др. важни фактори които определят цената:
Подробна информация за цени и услуги, свържете се с нас на посочените телефони или ни пишете!
На ваше разположение: Без почивен ден!