Свържете се с нас!ИЗВОЗВАНЕ НА ОТПАДЪЦИ

Ако желаете да се освободите от ненужните боклуци във вашият дом, мазе или таван ние сме тук, за да ...Ако желаете да се освободите от ненужните боклуци във вашият дом, мазе или таван ние сме тук, за да ви предложим професионално почистване и изхвърляне на старите мебели, всякакви строителни отпадъци, дограми и др. Разполагаме с опитни работници и пълен автопарк от товарни превози, предназначени за извозване на всякакви боклуци. Транспортирането и изхвърлянето на отпадъците се извършва до оторизирано сметище.
Нашите хамали ще работят усърдно и качествено, за да осъществят вашето почистване и извозване без никаква трудност и в срок. С наше съдействие, вие се освобождавате от непотребните вещи, бързо и лесно! След натоварването им, задължително се измита работната площадка. Не се колебайте да ни потърсите благодарение на коректното ни отношение, професионално обслужване и на изключително ниски цени се надяваме да ви спечелим като част от нашите постоянни и бъдещи партньори. Доверете ни се, няма да останете излъгани в очакванията си!

Услугите които извършваме са: Почистване - Извозване на:- мазета, тавани, апартаменти, къщи, ...
Услугите които извършваме са: Почистване - Извозване на:

-мазета, тавани, апартаменти, къщи, дворове, гаражи, складови помещения, покриви

-строителни и метални отпадъци, стари мебели, всякаква дограма и дървения, щайги, буркани, хартия, парцали, дрехи, гуми и др

Извършваме Безплатни огледи!Услугите които извършваме са: Почистване - Извозване на:- мазета, тавани, апартаменти, къщи, ...

ЦЕНИ

Важни фактори които определят цената:

  • какъв е отпадъка
  • количеството на отпадъците
  • ще се ползва ли асансьор
  • броя на етажите ако не ползваме асансьор


- Извозване на отпадъци – от 1 до 3 куб.м – 60 - 80 лв.
- Извозване на отпадъци – до 4.5 куб.м – 80 - 100 лв.

Подробна информация за цени и услуги, свържете се с нас на посочените телефони или ни пишете! На ваше разположение: Без почивен ден!