Свържете се с нас!Съвети

Полезни съвети които трябва да знаете, ако ви се наложи да извършвате услугата преместване. Преди да решите в кой ден и час да извършите вашето преместване или почистване е изборът на фирма, която да задоволи интереса ви откъм цена и качество. В медийното пространство съществуват много фирми за хамалски услуги, почистване, къртене и изборът тук е изцяло ваш.


За да се определи цената на даден вид услуга най-добрия вариант е огледа. Той дава най-ясна представа за естеството на работа. На място се уточняват всички подробности, а именно какво е количеството на мебелите, кой ще извърши де/монтажа и опаковането, какъв транспорт ще е необходим, разстоянието на двата адреса, има ли асансьори и определянето на точната цена. Ако клиента приеме нашата оферта, следва да се уговори денят и часът на преместването.


Опаковането на вашият багаж трябва да става дни преди преместване. Избягвайте да претоварвате кашоните и чувалите, защото се разкъсват по време на преместване. Разпределете ги равномерно, добре опаковайте и надпишете (особено чупливите вещи). Ценни документи, пари и др. е желателно да бъдат прибрани отделно от багажа за преместване.


През цялото време наш представител ще присъства до вас за да ръководи, дава указания и направи преместването максимално качествено и бързо, това да стане в рамките на деня. Вашите мебелите ще се транспортират на точният адрес, качат на съответният етаж и подредат на указаните им места. Това е начинът по който действат професионалните фирми за хамалски услуги. Тези съвети не са за пренебрегване и се надяваме тук поне малко да сме ви били полезни!


С уважение:


От Хамали-Транспорт